Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Αντιμετωπίστε Παράσιτα, Ιογενείς Και Μυκητιακές Λοιμώξεις Με Ένα Ισχυρό Συστατικό

antimetopiste-parasita-iogeneis-kai-mykitiakes-loimoxeis-me-ena-ishyro-systatiko
Καθαρίστε Το Σώμα Σας Από Παράσιτα, Ιογενείς Και Μυκητιακές Λοιμώξεις Με Αυτό Το Ισχυρό Συστατικό.
Το σώμα σας είναι η οικία για πολλά παράσιτα, μυκητιακές και ιογενείς λοιμώξεις. Ωστόσο, πολύ λίγες από αυτές τις λοιμώξεις αποτελούν σοβαρή απειλή για την υγεία σας. Όμως όταν το ανοσοποιητικό σύστημα έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις από λοιμώξεις τότε ο οργανισμός αρχίζει και καταρρέει και υπολειτουργεί.
Δείτε και Πρόβλημα με το ανοσοποιητικό; Σημάδια που πρέπει να σας ανησυχήσουν
Η λύση είναι μια καλή αποτοξίνωση και εμείς σας προτείνουμε το λάδι καρύδας.
Οφέλη του ελαίου καρύδας
Υπάρχουν δεκάδες οφέλη από τη χρήση λάδιου καρύδας, γι ‘ αυτό και είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στον τομέα της θεραπείας τα τελευταία χρόνια. Το λάδι καρύδας είναι μια φυσική πηγή μιας μεσαίας αλύσου τριγλυκεριδίων. Αυτός ο τύπος λίπους μπορεί να επιτεθεί στα βλαβερά βακτήρια και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Το λάδι καρύδας είναι επίσης μια καλή πηγή λαυρικού οξέος και καπρυλικού οξέος, και τα δύο στοχεύουν στην αντιμετώπιση ιογενών και μυκητιακών λοιμώξεων.. Μόλις δοκιμάσετε αυτό τον καθαρισμό, θα διαπιστώσετε μερικά από τα οφέλη υγείας του λαδιού καρύδας από μόνοι σας.
Αυτά είναι μερικά μόνο από τα οφέλη του:
Καταπολέμηση ιογενών και μυκητιακών λοιμώξεων
Γιατί είναι τόσο σημαντικό να χρησιμοποιήσετε λάδι καρύδας για να αποτοξινώσετε το σώμα σας; Πιο πρόσφατες εκτιμήσεις δείχνουν ότι μεγάλο ποσοστό ανθρώπων έχουνπαρασιτικούς εισβολείς που ζουν στο πεπτικό σύστημα τους. Με την πάροδο του χρόνου, αυτοί οι εισβολείς μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά πεπτικά προβλήματα, να αποδυναμώσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα, και να ρίξουν το συνολικό επίπεδο της υγείας.
Δείτε και ποια είναι τα Εσωτερικά παράσιτα. 
Προσοχή! Δέκα σημάδια ότι έχετε παράσιτα/σκουλήκια στο έντερο ή το στομάχι 
Εντερικά παράσιτα και σκουλήκια; Φυσικοί τρόποι για να απαλλαγούμε! 
Απαλλαγείτε από τα παράσιτα με 1 μόνο φυσικό συστατικό 
Εξαλείψτε παράσιτα και εναπόθεση λίπους με δύο ισχυρά συστατικά
Λόγω των οξέων και των λιπών που βρίσκονται στο έλαιο καρύδας, είναι το τέλειο συστατικό για καθαρίσετε τα παράσιτα και τους μύκητες. Όλα τα συστατικά που έχει το λάδι καρύδας συνεργάζονται για να καθαρίσουν όλα όσα δεν πρέπει να είναι στο σύστημα σας, ενισχύοντας τα καλά βακτήρια που παραμένουν στο σώμα σας. Να βεβαιώνετε ότι χρησιμοποιείτε βιολογικό λάδι καρύδας για καλύτερα αποτελέσματα.
Δείτε και 9 σημάδια ότι το σώμα σας χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αποτοξίνωση 
Τι είναι, γιατί και κάθε πότε χρειάζεται να κάνουμε αποτοξίνωση
Αποτοξίνωση με λάδι καρύδας
Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τα σωστά βήματα για αποτοξίνωση με λάδι καρύδας. Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την υψηλότερη ποιότητας λάδι καρύδας που μπορείτε να βρείτε (Ψυχρής έκθλιψης ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ). Αυτό χρησιμεύει διότι με την κάθε κουταλιά που καταναλώνετε, παίρνετε όσα περισσότερα οφέλη διαθέτει, για την υγεία σας. Αν δεν έχετε καταναλώσει ποτέ πριν, απευθείας, λάδι καρύδας, είναι σημαντικό να αφήσετε το σώμα σας να συνηθίσει σε αυτό.
Το πρωί, το απόγευμα, και το βράδυ, φάτε 1/2 με 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας. Μπορεί να θέλετε να το κρατήστε στο στόμα σας, μέχρι να λιώσει και στη συνέχεια να το καταπιείτε. Όταν αρχίζετε να συνηθίζετε τις ανεπιθύμητες (μέχρι να το συνηθίσετε) πεπτικές ενέργειες του λαδιού καρύδας, τότε μπορείτε να αυξήσετε σταδιακά την πρόσληψη σας. Συνολικά, πρέπει να καταναλώνετε 10 κουταλιές λάδι καρύδας ανά ημέρα.
Να θυμάστε ότι το λάδι καρύδας είναι πολύ υψηλό σε θερμίδες, οπότε ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε τη διατροφή σας κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης. Μπορεί να θέλετε μόνο να κάνετε την αποτοξίνωση αυτή για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Επτά έως 10 ημέρες φαίνεται να είναι η πιο αποτελεσματική διάρκεια. Μπορείτε έπειτα να ελαττώσετε την πρόσληψη σας σε ένα επίπεδο που να νιώθετε άνετα και να εξακολουθήσετε να απολαμβάνετε τα οφέλη για την υγεία του συγκεκριμένου τροφίμου!
http://proionta-tis-fisis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου