Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για πλανητικη ιεραρχια

Οι άνθρωποι της γης έχουν την ψευδαίσθηση ότι η γη είναι ο μοναδικός πλανήτης σε όλο το γνωστό αστρικό σύστημα που έχει ζωή.
Η εσωτερική διδασκαλία μας επισημαίνει ότι μέσα στο δικό μας ηλιακό σύστημα υπάρχουν οντότητες και υπάρξεις που έχουν ξεπεράσει τον βαθμό ανάπτυξης της μέσης ανθρωπότητας.
Ζουν στο αιθερικό πεδίο με αιθερικά σώματα, τα οποία μπορεί να μοιάζουν με τα δικά μας εμφανισιακά αλλά είναι άλλη η δομή τους, άλλο το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα.
Η πρώτη αρχή λέει ότι όλοι οι πλανήτες κατοικούνται από όντα που τα σώματά τους είναι κατασκευασμένα από άλλο υλικό.
Και είναι αυτός ο λόγος που εμείς δεν μπορούμε να τα δούμε διότι δεν διαθέτουμε αιθερική όραση.
Πριν από 18 εκατομμύρια χρόνια, προχωρημένα όντα σε αυτό που ονομάζουμε μυητικό βαθμό, ήλθαν από τον πλανήτη Αφροδίτη στη γη. Τα όντα αυτά ήλθαν για μια κοσμική αποστολή.
Την εποχή εκείνη έβλεπαν ότι ο πλανήτης γη ακολουθούσε ένα λάθος δρόμο, μια υποστροφική εξέλιξη όπως λέγεται και ήταν έτοιμη για διάλυση. Οι δε μορφές που κατοικούσαν τον πλανήτη αντί να ανεβαίνουν, έτειναν να κατέρχονται προς το ορυκτό βασίλειο.
Ήταν η εποχή της Λεμούριας ανθρωπότητας ή η εποχή των ζωανθρώπων. Από τη βιολογία γνωρίζουμε ότι ο άνθρωπος ακολούθησε μια εξελικτική πορεία από την κοινωνία των ζωανθρώπων.
Κατά τον εσωτερισμό επειδή οι Λεμούριοι ή ζωάνθρωποι είχαν υποστροφική πορεία, ήλθαν από την Αφροδίτη εξελιγμένα όντα με την κοσμική αποστολή να υποβάλουν τρόπο τινά τα Λεμούρια Εγώ, σε μια πνευματική εγχείρηση ή επίδραση και εμφύτευσαν σε αυτούς το σπέρμα της ατομικοποίησης.Δηλαδή οι Λεμούριοι απέκτησαν νου.
Ο νους συνετέλεσε ώστε σιγά σιγά να ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους ζωάνθρωπους και άρχισαν να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται. Με την χρήση του νου φτάσαμε στην σημερινή και προχωρημένη κατάσταση της ανθρώπινης φυλής.
Αυτά τα όντα που ήλθαν από την Αφροδίτη και ενεργοποίησαν τον νου των ζωανθρώπων στη γη, εγκαινίασαν και εγκατέστησαν πάνω στον πλανήτη αυτό που ονομάζουμε Πνευματική Ιεραρχία του πλανήτη.
Θέσπισαν και εγκατέστησαν επίσης μυητικές διαδικασίες, αντανάκλαση των οποίων είναι και οι μυητικές διαδικασίες του τεκτονισμού και τα μυστήρια.
Έτσι μέσα από τις μυητικές διαδικασίες και τα μυστήρια καθώς και από την συνεχή παρουσία προχωρημένων όντων, τα οποία υπάρχουν σε κάθε εποχή και που έπερναν το όνομα Θεός ή Υιός Θεού ή Χρισμένος κλπ, βοήθησαν την ανάπτυξη του νοητικού και τον αναπροσανατολισμό των ανθρώπων.
Τα προχωρημένα αυτά όντα λατρεύτηκαν σαν Θεοί μέσω της θρησκείας διότι η εποχή ήταν τέτοια και οι ακτίνες τέτοιες που δεν μπορούσαν τα ανθρώπινα Εγώ να αναπτυχθούν διαφορετικά. Δεν ήταν δυνατόν να αναπτυχθούν πάνω στη γραμμή της επιστήμης.
Αυτές οι πρώτες οντότητες από την Αφροδίτη, οι μύστες της εποχής, κατόρθωσαν να φέρουν τα ανθρώπινα όντα σε τέτοιο βαθμό εξέλιξης που σιγά σιγά τα ανθρώπινα όντα εισήλθαν μέσα σε αυτό το στενό κύκλο που ονομάζεται Πνευματική ιεραρχία του Πλανήτη. Σιγά σιγά αλλά σταθερά τα ανθρώπινα όντα αντικατέστησαν τα όντα από την Αφροδίτη, απελευθερώνοντας τα από αυτή την μορφή υπηρεσίας προς μια άλλη αποστολή ή την επιστροφή τους στην Αφροδίτη.
photo www.iathiein.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου