Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Είναι σημαντικό να διατηρήσετε το φως σας


Εστιαστείτε σε ένα έργο κάθε φορά

 Προσευχή Ήλιος

Μήνυμα του Αναληφθέντα Διδασκάλου Ιλαρίωνα

(29 Σεπτεμβρίου 2014)


Πολυαγαπημένοι,
            Καθώς ο κόσμος μεταβαίνει σε μια ανώτερη διάσταση, το γεγονός αυτό δεν αναγνωρίζεται από τους πολλούς, αλλά μόνο από αυτούς που είναι συντονισμένοι με τις νέες ενέργειες. Είναι τα φωτεινά όντα σαν εσάς που κρατούν και αγκυροβολούν το Φως στη Γη. Πολλοί από εσάς δεν αναγνωρίζετε το σημαντικό ρόλο που παίζετε στις εξελίξεις και θέλουμε να ξέρετε ότι ο καθένας από εσάς ότι είστε απαραίτητος. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε το φως σας και να μείνετε σε κατάσταση ηρεμίας και ειρήνης, χαράς και ευτυχίας. Λειτουργώντας μ’ αυτόν τον τρόπο αντισταθμίζετε τις προσπάθειες κάποιων να κρατήσουν τον κόσμο στο φόβο και την ανησυχία. Αυτή η προσπάθεια εξισορρόπησης είναι απαραίτητη τώρα.

            Πολλούς από εσάς διαπερνά η ενέργεια της δημιουργικότητας και εμπνέεστε από υπέροχες ιδέες και δημιουργικά σχέδια. Μερικοί αισθάνεσται υπερφορτισμένοι από τις ιδέες που έρχονται στη συνειδητότητά σας και δεν ξέρετε ποιες να ακολουθήσετε. Να ξέρετε ότι, αν καταγράψετε αυτές τις πληροφορίες που σας έρχονται, θα καταλάβετε ενστικτωδώς ποιες είναι έτοιμες για υλοποίηση και για ποιες υπάρχει χρόνος μέχρι να πραγματοποιηθούν. Συχνά οι δέσμες πληροφοριών που έρχονται στη Γη λαμβάνονται από πολλούς ταυτόχρονα, γι΄αυτό υπάρχουν κοινά θέματα που τα μοιράζονται οι άνθρωποι. Κάθε άτομο είναι μοναδικό και αυτό που λάμβάνει δεν είναι απολύτως το ίδιο με αυτό που λαμβάνουν οι άλλοι.

            Είναι καιρός για βαθειά ενδοσκόπηση, για να ακούσετε την καθοδήγηση της καρδιάς σας και να αποφασίσετε για το τι θα αφήσετε και τι θα κρατήσετε στη ζωή σας. Είναι καιρός να ανακαλύψετε ό,τι σας συντηρεί και σας θρέφει. Αφήστε να φύγει ό,τι δεν έχει νόημα για εσάς έτσι, ώστε να απλοποιήσετε τη ζωή σας και να δώσετε χώρο στις νέες ενέργειες. Προσπαθήστε να ζείτε με λιγότερα υλικά αγαθά και μοιράστε στους άλλους ό,τι δε χρησιμοποιείτε πια. Σας περιμένει ένας όμορφος κόσμος ελευθερίας, όταν πραγματοποιήσετε τα παραπάνω.
Θα ανταμειφθείτε με ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον, λιγότερη ένταση και έναν πιο οργανωμένο και παραγωγικό τρόπο ζωής. Κοιτάξτε κάθε τομέα της ζωής σας και γράψτε τις αποφάσεις που θα πάρετε. Βρείτε τι σας δίνει χαρά και αξία και αποφασίστε αν κάτι αξίζει το χρόνο σας ή όχι. Μάθετε να λέτε όχι και να απορρίπτετε προτάσεις. Αν εξαφανίσετε τα πράγματα που δε σας δίνουν χαρά και αξία, θα έχετε πιο πολύ χρόνο για πράγματα που αγαπάτε.

            Βρείτε τι είναι πιο σημαντικό στη ζωή σας και τι είναι πιο σημαντικό για να συγκεντρωθείτε σ’ αυτό αυτή τη στιγμή. Εξερευνήστε πτυχές της ζωής σας που δεν τους δίνατε ως τώρα σημασία. Αυτή η εξερεύνηση θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πραγματα που πιστεύατε ότι υπάρχουν στη συνειδητότητά σας. Πράγματα που είτε μπορείτε να αφήσετε να φύγουν είτε να τα ακολουθήσετε. Απλώς εστιαστείτε σε ένα έργο κάθε φορά. Καθαρίστε οτιδήποτε άλλο, μέχρι να ολοκληρώσετε το έργο σας. Ύστερα εστιαστείτε στο επόμενο σχέδιο.
Ακολουθήστε τη ζωή και τις απαιτήσεις σας με τους δικούς σας ρυθμούς. Αν κάνετε λιγότερα πράγματα, θα έχετε λιγότερα στο μυαλό σας. Με το να γράφετε τις ιδέες σας και τις δουλειές σας κρατάτε το μυαλό σας καθαρό από αυτά που χρειάζεται να κάνετε και που πρέπει να θυμάστε. Εσείς έχετε τον έλεγχο της κατάστασης και του εαυτού σας. Αν κάτι δεν είναι υπό τον έλεγχό σας , αποδεχτείτε το γεγονός έτσι, ώστε να επικεντρωθείτε σε αυτά που ελέγχετε και μπορείτε να αλλάξετε.

            Δεν πράγματα δεν μπορούν να καταλάβουν τον ίδιο χώρο ταυτόχρονα στο μυαλό σας. Παίρνετε αποφάσεις συνειδητά και με πρόθεση. Τι θα πάρετε μαζί σας και τι θα αφήσετε πίσω; Μπορείτε να έχετε μία σκέψη κάθε στιγμή αλλά όχι δύο ή δεκά. Καθε μέρα θα πλησιάζετε όλο και πιο πολύ την ελευθερία και την ηρεμία που μόνο ένα καθαρο από περιττές σκέψεις μυαλό μπορεί να σας δώσει. Κάντε χώρο μονό για θετικότητα, χαρά, γαλήνη, αισιοδοξία και ευτυχία. Είναι μια διαδικασία και μια προσαρμογή που χρειάζεται χρόνο, αλλά αξίζει και είναι αποτελεσματική. Η ανταμοιβή σας θα είναι ένας ήρεμος και ήσυχος νους, μια καρδιά γεμάτη ηρεμία, χαρά και αγάπη και ένας πιο ευτυχισμένος και γαλήνιος τροπος ζωής, μιας ζωής γεμάτης με θετικές σκέψεις  
           
ΕΙΜΑΙ ο Ιλαρίων
(δια της Marlene Swetlishoff)    


Μετάφραση: Αλεξάνδρα Χρηστίδου, source:http://www.urantiacenter.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου