Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Τα Χρώματα της Αύρας και οι Θεραπευτικές τους Ιδιότητες

Ενεργειακά Κέντρα Επιρροές


ΚΟΚΚΙΝΟ: Ειδικό για θεραπείες ασθενειών του αίματος. Έχει σχέση με άτομα που έχουν αναιμία, καθώς και με άτομα που πάσχουν από το συκώτι τους. Συνήθως δημιουργεί την διέγερση των αισθήσεων.
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Γενικά είναι από τα πιο ισχυρά χρώματα. Είναι ιδιαίτερα καλό για το αναπνευστικό σύστημα, για άτομα που πάσχουν από άσθμα από βρογχίτιδες. Επίσης μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν τονωτικό και καθαρτικό μια και κάνει γενικά καλό στην εξισορρόπηση της Αύρας.
ΚΙΤΡΙΝΟ: Πιστεύω ότι έχει ιδιαίτερη επίδραση στο άτομο, γι' αυτό χρειάζεται και την ανάλογη προσοχή. Όταν το άτομο δεν έχει πλήρη ισορροπία στην Αύρα του μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Κάνει καλό στο πεπτικό σύστημα και στα έντερα. Είναι ιδανικό ηρεμιστικό για τα νεύρα διώχνει τους φόβους και βοηθάει την πνευματική ανύψωση. Επίσης κάνει καλό στις δυσπεψίες, στις καούρες, στην δυσκοιλιότητα, στις αιμορροΐδες και ενεργεί θετικά στα προβλήματα της έμμηνης ρύσης των γυναικών.
ΜΠΛΕ: Λειτουργεί ευεργετικά και είναι ιδανικό αντισηπτικό για όλες τις φλογώσεις, ακόμα και των εσωτερικών οργάνων. Επίσης κάνει πολύ καλό στα καψίματα, κοψίματα και στους ρευματισμούς γενικά.
ΓΑΛΑΖΙΟ: Λειτουργεί σαν καταπραϋντικό δημιουργώντας μία ελαφριά νάρκη. Απομακρύνει τους φόβους, δημιουργεί ηρεμία και ησυχάζει αυτούς που φοβούνται το σκοτάδι. Επίσης κάνει καλό στις συναισθηματικές διαταραχές, στην κώφωση και είναι ιδιαίτερα καλό για τα μάτια ακόμα και για τον καταρράκτη.
ΒΙΟΛΕΤΙ: Και αυτό είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο χρώμα, γι' αυτό και αυτό χρειάζεται την ανάλογη προσοχή. Λειτουργεί πολύ θετικά στις διανοητικές διαταραχές, στο οποιοδήποτε πρόβλημα νευρικής φύσεως, επιδρά άμεσα στο νευρικό σύστημα, σε προβλήματα φαλάκρας, καθώς επίσης λειτουργεί θετικά και στις ανωμαλίες της έμμηνης ρύσης.
ΠΗΓΉ http://www.astranik.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου