Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ


'Όταν είστε σε σύγκρουση με κάποιον καθίστε σε μια καρέκλα ή σταυροπόδι στο πάτωμα.
Φανταστείτε το άτομο με το οποίο είσαστε σε σύγκρουση να κάθεται απέναντί σας.
Κοιτάξτε το άπειρο (ως κινούμενο φως ή γραμμή ενέργειας) στην νοερή σας οθόνη. Τοποθετείστε τον εαυτό σας στο μισό οχτάρι και τον άνθρωπο με τον οποίο είστε σε σύγκρουση στο άλλο μισό. Φανταστείτε την ενέργεια ή το φως να κινείται γύρω από το σχήμα οχτώ, την ενέργεια ή το φως να κινείται γύρω, από πίσω σας, μπροστά στο κέντρο του οχτώ, στην συνέχεια κινείται γύρω από το άλλο πρόσωπο, μπροστά του στο κέντρο του οχτώ και επαναλαμβάνει μια συνεχή ροή κίνησης, καθώς και μεταξύ των κοιλιακών περιοχών σας.
φανταστείτε δύο δέσμες φωτός να κατεβαίνουν από τον ουρανό. Μία ακτίνα μπαίνει μέσα από το στέμμα στο επάνω μέρος του κεφαλιού σας (κέντρο) και η άλλη δέσμη μπαίνει στο κέντρο του κεφαλιού του άλλου ατόμου. Αφήστε αυτές τις ακτίνες του φωτός να φέρουν ότι χρειάζεται για να υποστηρίξει τη διένεξή σας- συγχώρεση, αφήνοντας να βγει συμπόνια για τους άλλους, μια ευρύτερη προοπτική της όλης κατάστασης, ή κάποια άλλη ποιότητα ή το μήνυμα.
Φανταστείτε αυτήν την ενέργεια ως μια δέσμη φωτός να κινείται πέρα- δώθε, μεταξύ της κοιλιακής περιοχής σας και της κοιλιακής περιοχής του άλλου ατόμου δημιουργώντας έναν δίαυλο επικοινωνίας.
Αυτός ο οραματισμός καθορίζει τους δύο σας ως ανεξάρτητες οντότητες, μέσα σε κάθε οβάλ του απείρου ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί μία αίσθηση σύνδεσης με την ροή της κυκλοφορίας μέσα από το άπειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου