Τρίτη 4 Ιουνίου 2013


Η ζωή σαν ένα παιχνίδι


Πυρήνες Φωτός
Μάιου 2013

Η ζωή σαν ένα παιχνίδι

      <<Αγαπημένοι σας χαιρετάμε και πάλι με υπέρμετρη χαρά που επικοινωνούμε ξανά μαζί σας. Η ζωή σας στο πλανήτη γίνεται με μια νέα δομή καταστάσεων που χτίζετε εσείς καθημερινά. Η κατάσταση της άγνοιας δεν σας αντικατοπτρίζει πια. Ζητάτε όλο και περισσότεροι να μάθετε περί τίνος πρόκριτε να γίνει μπροστά. Ζητάτε να βιώσετε κάτι καλύτερο εκτός από την υλική σας διάσταση. Η δυσφορία που νιώθετε σας παρακινά στο άνοιγμα σας να περπατήσετε μπροστά και να ξεβολευτείτε.
       Αγαπημένοι τώρα το εσώτερο σας, σας σπρώχνει να θέλετε νιώσετε να τη δομή σας που αλλάζει και αυτό κάνετε. Μέχρι τώρα είσαστε απλά θεατές στο ίδιο το παιγνίδι της Ζώης σας και άλλη έπαιζαν για σας με εσάς. Τώρα αποφασίσατε και έχετε αναλάβει εσείς το παιγνίδι αποκλειστικά. Κατεβήκατε από της εξέδρες και από θεατές γίνατε παίχτες μέσα στην αρένα. Ξαφνικά αρχίζετε να ξυπνάτε από την νάρκωση της πλάνης αναγνωρίζοντας τα εργαλεία που έχετε πιάνοντας τον εαυτό σας να εκπλήσσετε και να αναφωνεί συνεχώς. ‘Ουάο μα πως γίνετε αυτό και εκείνο λειτουργεί με ένα μαγικό τρόπο.’ Καταλαβαίνετε το σώμα σας μέσα από το ανώτερο δυναμικό σας με άλλη πολύπλευρη οπτική υπόσταση, εντελώς διαφορετικά από τη δονητική υφή της φυσικής σας ύλης.
        Έχετε τώρα την ευκαιρία να ζήσετε και να βιώσετε αυτό το ξύπνημα της άνοιξης μέσα σας. Αυτή τη σύσφιξη της ένωσης με το ουράνιο φως. Μέσα από τον καθημερινό λαβύρινθο των ανακατατάξεων μαθαίνετε να βρίσκετε το δρόμο, ή καλύτερα να πούμε να δημιουργείτε δρόμο εκεί που φαινομενικά δεν υπάρχει. Αυτό είναι που σας απαντάμε αγαπημένη στη συχνή ερώτηση σας, τι υπάρχει μπροστά. Εσείς κάνετε και πλάθετε το μπροστά.
        Αποφασίσατε ότι το παιγνίδι δεν εργάζεται για το ανώτερο καλό σας. Έτσι τα συμβόλαια που εσείς φτιάξατε σε αυτή την ενσάρκωση περιλαμβάνουν την πλήρη αποδιαμώρφοση της υλική σας δομής όπως την ορίζατε μέχρι τώρα. Τερματίζετε το παιγνίδι όπως το παίζατε και βάζετε νέους κανόνες, αυτούς τις 5ης διάστασης της δημιουργίας του χωροχρόνου και της ανιδιοτελής αγάπης.
Τώρα θα δούμε τη δομή της ύλης πως σπάζει και μετουσιώνετε. Ναι σπάζει, το βλέπετε, το ξέρετε, το νιώθετε. Αυτή τη φορά θα το αφήσουμε να εννοηθεί καθαρά. Καθαρίζετε την αρένα για να αρχίσετε ένα νέο εντελώς παιγνίδι. Ναι υπάρχει μπροστά δύσκολος δρόμος στα επόμενα έτη που έρχονται όταν τα βλέπετε με τη μικρή λογική σας. Μην ξεχνάτε ότι εσείς γράψατε αυτό το σενάριο για να σας δοθεί η ευκαιρία να  ενεργοποιήσετε τις 12 σπείρες του DNA σας περνώντας τα εργαλεία που προέκυψαν από τη μίξη των 12 ανώτερων φιλών που εσείς είσαστε το αποτέλεσμα.        .       Ξαφνικά είπατε τέρμα. Καθαρίζεται το τραπέζι και αρχίζετε ξανά. Αυτό το καθάρισμα αγαπημένοι, είναι ο βασικός άξονας του αρχαίου συστήματος που χρησιμοποιείται, το οικονομικό σας σύστημα. Σας λέμε, αγαπημένοι μην προσπαθείτε να το κρατήσετε άλλο την χαμηλή προσωπικότητα σας. Αφεθείτε και δείξετε πίστη στον ίδιο σας τον εαυτό. Διατηρήστε τις πύλες της ιερής καρδιάς σας ανοιχτές και όλα παίρνουν το δρόμο τους. Καταλαβαίνουμε ότι σας διακατέχει η κενότητα του φόβου, αλλά η εναρμόνιση σας με την αλλαγή θα βγάλει εντελώς από μέσα σας αυτό το εργαλείο γιατί δεν το χρειάζεστε πια.
               Η δομή σας αλλάζει. Το είπαμε, το λέμε και θα το λέμε για τα επόμενα χρόνια μπροστά. Παίζατε ένα παιγνίδι και αφού εσείς το δημιουργήσετε τότε εσείς το αλλάζετε. Μια υιοθέτηση αυτής της οπτικής θα απαλύνει σε μεγάλο βαθμό το πώς βιώνετε την αλλαγή σας. Δημιουργείστε εστίες χαράς σε κάθε στιγμή της ζωής σας μόλις σας δίνετε η ευκαιρία. Αυτό απαλύνει ακόμα περισσότερο την κάθε κατάσταση φόβου και πόνου.
          Αγαπημένοι, δεν θέλουμε να δώσουμε κατευθυντήριες γραμμές μέσα από την ύλη αλλά μέσα από το πνεύμα. Ναι, υπάρχει περίοδος έλλειψης αγαθών. Αυτό όμως κάνει το παιγνίδι πιο ενδιαφέρον σε εσάς. Είναι η ευκαιρία σας να μάθετε να υλοποιείτε. Αν η συγκέντρωση αγαθών, σας προσφέρει ασφάλεια στο κατώτερο δυναμικό σας, τότε κάντε το. Δεν είναι όμως η συμβουλή μας για σας. Νιώστε ελεύθεροι και πράξτε όπως επιθυμείτε. Απλά εμείς είμαστε εδώ να σας ανοίγουμε τον δρόμο σε ότι επιλέξετε, και όπως επιλέξετε να το περάσετε αυτό.
             Τώρα θα σας δώσουμε μια άσκηση ισορροπίας για να βοηθήσετε το σώμα σας να αντεπεξέλθει. Τα ιερογλυφικά των αρχαίων πυραμίδων της Αιγύπτου είναι βασικά κώδικες για το άνοιγμα πυρήνων ενέργειας. Το σχήμα του σώματος σας οδεύει προς το σχήμα του σταυρού. Η ενέργεια σας συνήθως σας διαφεύγει από τα άκρα σας και τα φυσικά σας μάτια. Έτσι το κέντρο σας μένει κενό και κλείνει για να προστατευτεί (καρδιά). «Πάρτε τώρα μια ανάσα κλείστε τα φυσικά μάτια σας και φέρτε την ενέργεια του αριστερού σας χεριού στο κέντρο, χαϊδεύοντας το αριστερό τεντωμένο χέρι με το δεξί σας από τα δάκτυλα μέχρι το στήθος σας. Τώρα κάντε το ίδιο με το δεξί χέρι φέρνοντας την ενέργεια στο στήθος σας από το τεντωμένο δεξί χέρι χαϊδεύοντας το με το αριστερό. Τώρα φέρτε και τα δύο χέρια σας στα πέλματα των ποδιών σας και χαϊδεύοντας τα φέρτε την ενέργεια νοητικά προς τα πάνω, μέχρι το στήθος σας. Και τέλος απλώστε τα χέρια ίσια πάνω από το κεφάλι και φέρτε την ενέργεια από το ανώτερο δυναμικό σας στο στήθος σας. Θα νιώσετε ίσως την καρδιά σας να πάλλεται με γρήγορους ρυθμούς. Αναπνεύσετε βαθιά και αφήστε την ενέργεια που συγκεντρώθηκε στο στήθος σας να φύγει μπροστά από το στήθος σας σαν ακτίνα στην αρχή που μετά ανοίγει διάπλατα σαν χαόνι. Κάντε ένα κύκλο επί τόπου και στείλτε αυτό το χρυσό φως σε ότι έχετε μπροστά σας νοητικά ή υλικά πράγματα και καταστάσεις. Φορτίστε κάθε κατάσταση-πρόβλημα και δέστε να ανοίγει δρόμο, μέσα από την φαινομενική ομίχλη της σύγχυσης σας, με την αχτίνα. Περπατήστε στο δρόμο αυτό και δέστε ότι όλα αρχίζουν να αλλάζουν.»
Αυτή είναι μια άσκηση ενεργοποίησης του κέντρου δια μέσου του σχήματος του σταυρού, του συμβόλου έκφρασης του ανθρώπινου αγγέλου η οποία ενεργοποιεί τις αρχές της νέας δομής της πέμπτης διάστασης.
                 Αγαπημένοι, η πορεία μπροστά, γράφεται μόνο από εσάς, δημιουργείτε χαρά μέσα από την αγάπη και κάθε δρόμος είναι ένα παιγνίδι της ζωής σας. Αγκαλιάστε ο ένας τον άλλον και ενωθείτε μαζί όπως ακριβώς είναι ενωμένα τα ανώτερα δυναμικά σας. Έτσι, κανένας δρόμος δεν είναι πια απροσπέραστος.>>

                                                                                                                          Καρμικό Συμβούλιο των 12
                                                                                                                          Αναληφθέντων διδασκάλων

        
        Το καρμικό συμβούλιο εκφράζει τα γεγονότα που γίνονται με μια σφαιρική άποψη χαράς παρόλο που επικρατεί ανά το παγκόσμιο η κενότητα και ανασφάλεια του φόβου στους πλείστους ανθρώπους. Όμως κάθε αλλαγή είναι για το καλύτερο και έτσι επιβάλλεται να το βλέπουμε. Ως εργάτης του φωτός που διδάσκω ομάδες ανθρώπων με αποτέλεσμα το ανώτερο σκοπό των συμπαντικών θεραπειών, έχω παρατηρήσει μια έξαρση του κόσμου γύρω μου προς την πνευματικότητα και αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Ο άνθρωπος τελικά μέσα από τις δυσκολίες του επιλέγει συνειδητά την πνευματική του αφύπνιση.
                Το καρμικό συμβούλιο για πρώτη φορά δίνει μια άσκηση ολοκληρωμένη μέσα από τα μηνιαία μηνύματα. Είναι μια εύκολη άσκηση, εφικτή σε οποιοδήποτε για να αρχίσει πραγματικά να γίνει αλλαγή μέσα από τον πνευματικό δρόμο.
                Όσο αφορά το οικονομικό είναι καιρός σιγά, σιγά να αρχίζουμε να ανταλλάζουμε μεταξύ μας προϊόντα και υπηρεσίες αντί για χρήματα. Έτσι σταδιακά θα ξεφύγουμε από τον έλεγχο και την έλλειψη που προκαλεί η παγκόσμια πτώση του οικονομικού μας συστήματος. Γιατί τελικά, αυτό είναι που επιτρέπουμε να μας χειραγωγεί και αυτό είναι που μας απομονώνει  από την ολότητα της ένωσης μας.




Θάσος Παναγή
Πνευματικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου