Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ενεργοποίηση και Ενδυνάμωση της Αύρας



Ενεργοποίηση και Ενδυνάμωση της Αύρας 

 

Ό, τι υπάρχει γύρω μας, έμψυχο και άψυχο, έχει ενεργειακό πεδίο το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να ενδυναμώσουμε το προσωπικό μας ενεργειακό πεδίο.
Όλοι είμαστε διαρκώς εκτεθειμένοι σε εξωτερικές ενέργειες οι οποίες διεισδύουν στο αυρικό μας επίπεδο και κάποιες από αυτές μας δημιουργούν ένταση και μας αποδυναμώνουν ενεργειακά. Αυτές οι ενέργειες μπορεί να προέρχονται από άτομα της οικογένειας μας ή από ανθρώπους με τους οποίους δουλεύουμε μαζί. Η απομάκρυνση όπως καταλαβαίνετε σε αυτή την περίπτωση δεν είναι εφικτή γι' αυτό πρέπει να βρούμε άλλες λύσεις για να μην επηρεαζόμαστε.


Το κλειδί σε αυτή την αναζήτηση βρίσκεται στην αύρα. Όταν έχουμε μια δυνατή αύρα, τότε αποφεύγουμε τις αρνητικές επιρροές και κρατάμε μακριά τις ενέργειες που μας στραγγίζουν και μας προκαλούν ανισορροπία. Το να κρατάμε την αύρα μας υγιή και ισορροπημένη δεν είναι κάτι δύσκολα και μπορούμε να το πετύχουμε όπως θα δούμε με πολύ απλούς και ανέξοδους τρόπους


Ό, τι υπάρχει γύρω μας, έμψυχο και άψυχο, έχει ενεργειακό πεδίο το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να ενδυναμώσουμε το προσωπικό μας ενεργειακό πεδίο.


Όταν βρισκόμαστε στη φύση, η αύρα μας ισορροπεί και καθαρίζει. Κάθε φορά που αγκαλιάζουμε ένα δέντρο παίρνουμε ενέργεια. Τα δέντρα έχουν δυναμικά ενεργειακά πεδία και αλληλεπιδρούν έντονα με την ανθρώπινη αύρα. Κάθε δέντρο έχει τη δική του μοναδική συχνότητα, όπως ακριβώς και κάθε άνθρωπος. Έτσι λοιπόν, μπορούμε να αγκαλιάζουμε διαφορετικά είδη δέντρων και να παίρνουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του καθενός.


Τα πεύκα έχουν την ιδιότητα να καθαρίζουν το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο. Απορροφούν και διώχνουν τ' αρνητικά συναισθήματα και ιδιαίτερα τις ενοχές, χωρίς τα ίδια να επιβαρύνονται από μια τέτοια ενέργεια, αφού χρησιμοποιούν όλο αυτό το αρνητικό δυναμικό που παίρνουν από εμάς σαν τροφή.


Ένας άλλος τρόπος για να επανακτήσουμε τις δυνάμεις μας είναι η επαφή μας με τη θάλασσα. Το παραθαλάσσιο περιβάλλον μας παρέχει τα τέσσερα βασικά στοιχεία της ζωής.Υπάρχει η φωτιά από τον ήλιο, ο αέρας από τη θαλασσινή αύρα, το νερό από τη θάλασσα και φυσικά η γη. Το σώμα μας είναι ικανό να απορροφήσει όλες αυτές τις ενέργειες και να τις μετασχηματίσει σε θεραπευτική ενέργεια, δυναμώνοντας έτσι ολόκληρο το ενεργειακό σύστημα, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Η επαφή μας με τα τέσσερα στοιχεία επαναφέρει την ισορροπία.


Οι κρύσταλλοι και τα πετρώματα από την άλλη λόγω των ηλεκτρομαγνητικών τους ιδιοτήτων επιδρούν επάνω μας ευεργετικά. Η ενέργεια που απελευθερώνουν απορροφάται εύκολα από το ανθρώπινο αυρικό πεδίο.


Η αύρα των ζώων επίσης μας επηρεάζει. Από έρευνες που έχουν γίνει σχετικά με την επίδραση που έχουν τα ζώα σε ηλικιωμένους και αρρώστους, έχει αποδειχθεί ότι όταν χαϊδεύουμε κάποιο ζώο κατεβαίνει η αρτηριακή μας πίεση. Το χάδι αυτό εξισορροπεί την αύρα μας και σταθεροποιεί το φυσικό, το συναισθηματικό, το πνευματικό και το διανοητικό ενεργειακό μας πεδίο.


Υπάρχει ακόμα μια αδιόρατη αλληλεπίδραση του σώματος μας με τα ενεργειακά πεδία του σύμπαντος. Οι ενέργειες από τους αστερισμούς – όπως λέμε στην αστρολογία – απορροφούνται επίσης και μετασχηματίζονται από το σώμα. Κάποιες πλανητικές επιρροές είναι περισσότερο φανερές και έντονες σε ορισμένα άτομα από άλλες. Να θυμάστε ότι ο καθένας από μας έχει το δικό του μοναδικό ενεργειακό σύστημα. Επομένως ο τρόπος επεξεργασίας των λεπτών δυνάμεων που μας περιβάλλουν, καθώς και ο τρόπος που αντιδρούμε σε αυτές διαφέρουν από άτομο σε άτομο.


Η σωστή αναπνοή είναι επίσης ένα βασικό στοιχείο για γρήγορη αναζωογόνηση. Η αναπνοή που προσφέρει ενέργεια στην αύρα γίνεται από τα ρουθούνια. Όταν αναπνέουμε από το στόμα είμαστε επιρρεπείς στις ασθένειες , επειδή αυτού του είδους η αναπνοή εξασθενεί τη ζωτικότητα της αύρας. Μπορεί ακόμα να εξασθενήσει και τον οργανισμό. Ανάμεσα στο στόμα και τους πνεύμονες δεν υπάρχει τίποτα που να φιλτράρει τον αέρα. Έτσι κάθε βρωμιά που υπάρχει πηγαίνει στους πνεύμονες. Επίσης ο κρύος αέρας που μπαίνει μπορεί να προκαλέσει φλεγμονές στο αναπνευστικό σύστημα. Αντίθετα τα ρουθούνια όπως γνωρίζουμε είναι εφοδιασμένα με τρίχες που φιλτράρουν τον αέρα και έτσι μας χαρίζουν ζωντάνια και υγεία.


Το τραγούδι, τα μάντρας και οι ύμνοι που έχουν χρησιμοποιηθεί από παλιά από τον παραδοσιακό εσωτερισμό αποτελούν για μας δυναμικά εργαλεία ενεργοποίησης και ενδυνάμωσης της αύρας. Αυτά τα εργαλεία επιφέρουν αλλαγές στο αυρικό μας επίπεδο με σκοπό να μας θεραπεύσουν και να μας οδηγήσουν σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας. Οι ήχοι έχουν μεγάλη δύναμη. Ή δόνηση δυσαρμονικών ήχων αποδυναμώνει το νευρικό σύστημα, το σώμα, το νου και τα πνεύμα. Αντίθετα οι ύμνοι και τα μάντρας καθαρίζουν, εξαγνίζουν και αλλάζουν την ενέργεια μας. Αν νοιώθετε αποδυναμωμένοι και απογοητευμένοι κάντε κάτι διαφορετικό. Και μην ξεχνάτε ότι αφορά τη ζωή μας είναι δική μας ευθύνη και πολλές φορές οι φυσικοί τρόποι έχουν θαυμάσια αποτελέσματα.


 
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου