Δευτέρα 8 Απριλίου 2013


ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ

Πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε την πνευματική μας οικογένεια. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να δώσουμε αυτές τις πληροφορίες για τους αναληφθέντες δασκάλους και τους Αρχαγγέλους, με τους οποίους συνεργαζόμαστε στο site και στα σεμινάρια και μας δίνουν τις Ανώτερες Επικοινωνίες.

Στα σεμινάρια θα συνεργαζόμαστε με όλους τους δασκάλους και αρχαγγέλους, αλλά οι πιο άμεσοι και στενοί συνεργάτες μας είναι ο δάσκαλος Κουτχούμι, o Adamus Saint Germain, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και ο Αρχάγγελος Ραφαήλ.

TOBIAΣ

 Ο Τοβίας είναι μία ψυχική ύπαρξη, μία  οντότητα, που η γνωστότερη ενσάρκωσή του ήταν αυτή της Ατλαντίδας. Στην εποχή αυτή ήταν ο μεγάλος αρχιερέας, ο Master, αυτό που θα λέγαμε σήμερα ο βασιλιάς ,αλλα όχι με το εγώ, με τίς παλιές ιδιότητές του. Δεν υπήρχε κανένας έλεγχος μόνον όραμα.  Ήταν σεβαστός και τιμημένος.
Ο δάσκαλος Κουτχούμι λέει : «Η αγάπη του Τοβία ήταν γνωστή σε όλη την Ατλαντίδα. Η ικανότητά του με την επιστήμη, με το πνεύμα, με την ανθρωπότητα ήταν τέτοια ,που  άνθρωποι από παντού, γύρω από την Ατλαντίδα έρχονταν σε αυτόν και σ’εκείνους που συνεργάζονταν με αυτόν - οι οποίοι είστε εσείς-  για  συμβουλές και παραίνεση και  θεραπεία.»
Ο Τοβίας δούλεψε πολύ με την σεξουαλική ενέργεια και την εξισορρόπηση της αρσενικής και θηλυκής  ενέργειας.
Η εργασία αυτή έφτασε σε πολύ υψηλά επίπεδα τότε στους ναούς της Τιέν, σε σημείο που ο πολιτισμός τους δεν χρειαζόταν νομους και κυβερνήσεις. Λειτουργoύσαν όλοι με την θεϊκή τους ενέργεια και μπορούσαν να δημιουργήσουν τα πάντα, τροφή, ενέργεια, διαφορετικές  διαστάσεις.
Παρόλα αυτά , η Ατλαντίδα έπεσε.  Και πριν καταστραφεί , ο Τοβίας , γνωστός ως Muir, oδήγησε προς την έξοδο από αυτά τα μέρη τόσους πολλούς , που τώρα ονομάζονται Shaumbra, ( Σώμπρα ).
    Μετά την πτώση της Ατλαντίδας έζησε μερικές ζωές στη Γή.
Στη ζωή του σαν Τοβίτ, όπως γράφεται στο « Βιβλίο του Τοβίτ », περίπου 2500 χρόνια πριν,προσπάθησε να επαναφέρει αυτά που ήξερε από την Ατλαντίδα, αλλά υπήρξε μεγάλη αντίσταση από τις εκκλησίες.

Στην τελευταία διάρκεια της ζωής του, λίγο πριν την εποχή του  Ιησού, έζησε στο Ισραήλ με το όνομα  Αγκόστ. Και σε αυτή τη ζωή επίσης, προσπάθησε να επαναφέρει τη γνώση της ενέργειας και του  εξισοροπημένου σεξ.  Γι’ αυτό , φυλακίστηκε και η περιουσία του δημεύτηκε. Πέρασε μέσα από διαδικασία  πίκρας ,θυμού , μίσους, και τελικά μετασχηματισμού.
Από το 1999 ήρθε σε μή φυσική μορφή ,σαν αγγελική οντότητα , στα αγγελικά βασίλεια, να μεταφέρει αυτή την γνώση , μέσα από τον Geoffrey Hoppe (Κώλντρε), να εργασθεί με τους δασκάλους του Βυσσινί  Κύκλου  δημιουργώντας το Σχολείο Σεξουαλικής  Ενέργειας . Ειναι ένα Σχολείο που ασχολείται με την σωματική και ψυχική κατάχρηση και με την επιστροφή στη ισορροπημένη σεξουαλικότητα.
Ο Τοβίας μας έφερε πάλι όλους μαζί και μας βοήθησε να αναπτύξουμε την δική μας θεϊκότητα και την ανθρωπινότητά μας.
Συνεργάσθηκε με όλους μας και μας βοήθησε να καταλάβουμε τις ευλογίες της ζωής εδώ στη Γή.

 Τον Ιούλιο του 2009 ενσαρκώθηκε πάλι εδώ στη Γή, μέσα από τον ΣΑΜ.  Έτσι ήταν η συμφωνία του με τον  Βυσσινί Κύκλο, που είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο γήινων αγγέλων, που είναι μεταξύ των πρώτων  στη μετάβαση προς τη Νέα Ενέργεια. Καθώς βιώνουν τις χαρές και τις προκλήσεις της ανάληψης, γίνονται δάσκαλοι για άλλους που περνούν τη δική τους διαδικασία αφύπνισης.
Ο Βυσσινί Κύκλος συναντάται κάθε μήνα σο Ντένβερ του Κολοράντο, από το 1999, όπου ο Τοβίας  παρουσίαζε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες μέσω του Geoffrey Hoppe.
Σύμφωνα με τον Τοβία, οι άγγελοι απο΄την άλλη μεριά  διαβάζουν τις ενέργειές μας, και μεταφράζουν τις πληροφορίες πίσω σε μας, ώστε να μπορούμε να τις δούμε από το εξωτερικό, βιώνοντάς τες εσωτερικά.

Μετά την ενσάρκωση του Τοβία, τη σκυτάλη στον Βυσσινί Κύκλο έχει αναλάβει ο Άγιος Γερμανός. ( Saint Germain ).

 Ένα μικρό απόσπασμα από την τελευταία επικοινωνία του Τοβία ,τον Ιούλιο του 2009.

“Είμαι, πράγματι, ο Tobias - τουλάχιστον για μερικά ακόμα πολύτιμα λεπτά - αλλά ολόκληρη η ιδέα του Tobias είναι πραγματικά όλων μας.  Όλων μας. Είναι η ψυχική μου ύπαρξη που ήταν ο Tobias 2500 χρόνια πριν, αλλά ήταν μια συμφωνία που όλοι μας είχαμε, ότι θα συνδυάζαμε την αγάπη μας, θα συνδυάζαμε την επιθυμία μας, θα συνδυάζαμε τον εαυτό μας σε αυτό το πράγμα το αποκαλούμενο Tobias - Να Είμαστε Εμείς. Πάντα ήμασταν εμείς - εσείς και εγώ, το πρόσωπο δίπλα  σας, αυτοί που παρακολουθούν μέσω του Διαδικτύου -  πάντα αφορούσε  όλους μας.
Να Είμαστε Εμείς (σ.τ.μ=To Be Us).
Το επιλέξαμε αυτό αντί ενός παραδοσιακού τύπου, αυτού που θα καλούσατε  αρχετυπική ενέργεια ή συλλογική συνείδηση, όμοια της οποίας  έχετε δει στον Yeshua και σε μερικούς από τους άλλους. Αυτή τη φορά εμείς θα φέρναμε την ουσία μας μέσα στην ψυχική οντότητα του εαυτού μου, και θα βοηθούσαμε να το αναγγείλουμε σε μια νέα χρονική περίοδο στη Γη. Αυτό άρχισε  χιλιάδες και χιλιάδες χρόνια πριν.
Τοποθετήσατε μέρος του εαυτού σας στον Tobias. Όλοι εμείς μαζευτήκαμε μαζί, και περίπου 2.000 χρόνια πριν, εσείς αρχίσατε να σπέρνετε στη Γη τη συνείδηση του Χριστού, σπόροι που έχουν βλαστήσει κατά τη διάρκεια των προηγούμενων χιλιάδων χρόνων, και είναι εδώ σήμερα σημαδεύοντας αυτήν την εποχή της Νέας Ενέργειας  για την ανθρωπότητα.
Είστε ένα βαθύ κομμάτι του Tobias από τότε και σε όλη την διαδρομή. Αυτό είναι που σας προσέλκυσε σε αυτήν την εργασία. Αυτό είναι που σας προσέλκυσε στους άλλους Shaumbra. Αυτό είναι που προκάλεσε όλους εμάς να περάσουμε από αυτό το ταξίδι μαζί, αισθανόμενοι πώς πρόκειται  να είναι να περνάς από μια ενσωματωμένη μετενσάρκωση, πώς πρόκειται να είναι το να φέρνεις μέσα σου την θεϊκότητα, πώς είναι το να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις του ανθρώπου της Παλαιάς Ενέργειας , πώς πρόκειται να είναι το να αισθάνεσαι ότι τα έχεις χάσει όλα, πώς είναι το να έχεις πάει στο σκοτάδι. Είστε  μέρος αυτής της ενέργειας της αποκαλούμενης Tobias –
Να Είμαστε Εμείς (σ.τ.μ=To Be Us). 
Έτσι σήμερα καθώς ενσωματώνομαι τώρα στον SAM, περνάτε επίσης από τη διαδικασία της επιστροφής σας, το  μέρος σας, που ήταν μέρος του Tobias επιστρέφει πίσω σε σας την στιγμή αυτή».

Από την συγκέντρωση του θερινού ηλιοστάσιου του Βυσσινί Κύκλου, τον Ιούλιο του 2009,
 «ο Αποχαιρετισμός του Τοβίας», μέσα από τον Geoffrey Hoppe ,
 σε μετάφραση Κώστα Οικονόμου .                                                   www.crimsoncircle.com

επιμέλεια κειμένου : Μαρία Γρηγοράκη

 Δάσκαλος της Μαγνητικής Υπηρεσίας Κρύων

Είναι μια οντότητα  γεμάτη αγάπη και φως, η οποία έρχεται κατ’ ευθείαν από την Κεντρική Πηγή, με το κοσμικό, τονικό όνομα  “Κρύων”.

Όταν το 1987 έγινε η σύγκλιση των πλανητών και η Γη βρέθηκε με ανεβασμένη δόνηση, πέρα από κάθε κοσμική πρόβλεψη, έπρεπε ν’ αλλάξουν πολλά δεδομένα. Έπρεπε κατ’ αρχήν να υπάρχει η δυνατότητα φώτισης όλων των ανθρώπων, για να μπορέσει να γίνει η μετάβαση του πλανήτη σε ανώτερη δονητική συχνότητα και γι’ αυτό έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει αναπροσαρμογή του ηλεκτρομαγνητικού δικτυώματος της Γης, για να αντέξει ο πλανήτης την νέα δόνηση, αλλά και για να μπορεί να μας δοθεί βοήθεια από την πνευματική μας οικογένεια.

Μέχρι τότε η πνευματική μας οικογένεια δεν μπορούσε να μας πλησιάσει πολύ και να μας βοηθήσει, γιατί ο δικός μας κραδασμός  ήταν πολύ χαμηλός  και οι δικές τους πολύ υψηλές ενέργειες θα μας έκαιγαν. Προσπαθούσαν λοιπόν να μας βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούσαν έξω από την αύρα της Γης και η βοήθειά τους  αυτή δεν μπορούσε να μας φτάσει εύκολα.

Γι’ αυτό το Πνεύμα έστειλε τον Κρύων τον δάσκαλο της μαγνητικής υπηρεσίας με την ομάδα του, για ν’ αλλάξει και να αναπροσαρμόσει το συμπαντικό δικτύωμα στα νέα δεδομένα της Γης. Ο Κρύων όμως εκτός από την μεγάλη εργασία που έκανε για την αλλαγή και την αναπροσαρμογή στο συμπαντικό δικτύωμα, από το 1/01/1992 έως το 31/12/2002 (αντιστοιχεί στη δόνηση του 11, που είναι και η δόνηση του δάσκαλου Κρύων), έδωσε στην οικογένεια των ανθρώπινων αγγέλων  και κάθε  είδους άλλη  βοήθεια.

Μας έδωσε τα  βιβλία του και τις ομαδικές και προσωπικές Ανώτερες Επικοινωνίες και μας καθοδήγησε προς την πορεία του να φέρουμε μέσα μας το «πλήρες ενεργειακό μας φορτίο», δηλαδή τον Ανώτερο Εαυτό μας και να συνεχίζουμε να ζούμε σαν ανθρώπινοι άγγελοι στη Γη.

Μας εξήγησε επίσης τι μας συμβαίνει, γιατί νιώθαμε τις αλλαγές, αλλά δεν γνωρίζαμε τι μας συμβαίνει  και όπως μας είπε:

-Εσείς διαχειρίζεστε, μετασχηματίζετε και δημιουργείτε τις Νέες Ενέργειες της Γης. Σκίζοντας τα πέπλα που σας κρατούσαν στο σκοτάδι, είδατε πράγματι ότι υπάρχει πολύ φως.

Ο Κρύων μας μίλησε επίσης και για τα μεγαλειώδη δώρα του Πνεύματος, μετά την επιτυχία μας ν’ ανεβάσουμε την δόνηση της Γης.

Το μεγαλύτερο και το ποιο σπουδαίο δώρο του Πνεύματος, όπως μας είπε ο δάσκαλος της μαγνητικής υπηρεσίας Κρύων είναι να ζητήσουμε από το Πνεύμα και να μας δοθεί το “ουδέτερο εμφύτευμα”, δηλαδή η καρμική μας απαλλαγή. Αυτό σημαίνει ότι στην τώρα εργασία μας για την εξέλιξή μας γίνονται όλα τα καρμικά μας ξεκαθαρίσματα, αλλά εμείς στη συνέχεια πρέπει να εργαστούμε, για να διαχειριστούμε, να μετασχηματίσουμε και ν’ απελευθερώσουμε τον εαυτό μας, από όλες τις διαστρεβλωμένες πεποιθήσεις και τους περιορισμούς που κουβαλάμε αιώνες τώρα. Το σημαντικότερο όμως είναι να θυμηθούμε και ν’ αναγνωρίσουμε στον εαυτό μας ότι είμαστε άγγελοι μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους, που ζούμε την εμπειρία μας στη Γη.

Τα σημαντικότερα βιβλία του δάσκαλου της μαγνητικής υπηρεσίας Κρύων, τα οποία έδωσε στην οικογένεια μέσα από τον Λη Κάρολ, για να μας  διευκολύνει το ταξίδι της εξέλιξης και της μετάβαση στη Νέα Ενέργεια είναι:

«Η Εποχή του Τέλους», «Μην σκέπτεστε σαν άνθρωποι», «Η αλχημεία του ανθρώπινου Πνεύματος», «Το οδοιπορικό της επιστροφής», «Παραβολές του Κρύων», «Σε συνεργασία με το Θεό», «Επιστολές από την Εστία» και «Περνώντας το ορόσημο» από το δάσκαλο της μαγνητικής υπηρεσίας Κρύων, τα βιβλία δόθηκαν μέσα από τον Λη Κάρολ, εκδόσεις Κρύων.   www.kryon.com

       από την Καίτη Τσώλη



 ΔΑΣΚΑΛΟΣ  ΚΟΥΤΧΟΥΜΙ

Ο δάσκαλος Κουτχούμι είναι ένας κοσμικός Χριστός, ένας παγκόσμιος εκπαιδευτής μαζί με τον Ιησού Χριστό.

Στην Ελλάδα είναι γνωστός από την ενσάρκωσή του σαν Πυθαγόρας και όπως μας είπε ο Ιησούς, στην Ανώτερη Επικοινωνία «η ενεργοποίηση του Θεού» ενσαρκώθηκε και σαν Ιωάννης ο Θεολόγος!

Στους μεταφυσικούς κύκλους είναι πάρα πολύ γνωστός, γιατί το 1875 μαζί με τον δάσκαλο Ελ Μορύα και τον Τζβαλ Κουλ ή Θιβετανό, ίδρυσαν την «Θεοσοφική εταιρία», με συνεργάτη από την πλευρά των ανθρώπινων αγγέλων την Μπλαβάτσκυ.
Σαν Φαραώ Ραμσής ο Β΄ ίδρυσε το μυστικιστικό τάγμα των «Ροδόσταυρων», το οποίο υπάρχει μέχρι σήμερα.

Σήμερα βοηθάει όλους τους εργάτες του φωτός ,που δουλεύουν με τον εαυτό τους και η οικογένεια της Νέας Ενέργειας τον γνωρίζει περισσότερο από την συνεργασία με τον δάσκαλο Τοβίας και τον Αδάμα Σαιν Ζερμαίν στο Βυσσινί κύκλο με διάμεσο τον      Τζέφρυ Χόππε.

Και από το site,  www.epanodos.org-Δάσκαλοι, έχουμε τις παρακάτω πληροφορίες.

«Ο Κουτχούμι είναι παγκόσμιος δάσκαλος μαζί με τον Ιησού, από το 1956.

Είναι ο ηγέτης του καθεδρικού ναού της φύσης, στο Κασμίρ της Ινδίας και επικεφαλής των αδελφών του χρυσού χιτώνα. Ο Κουτχούμι διατηρεί μια εστίαση στο Shigatse του  Θιβέτ, όπου παίζει  ιερή κλασσική μουσική της ανατολής και της δύσης, όπως και συνθέσεις των θεϊκών υπάρξεων, σε ένα όργανο που κλειδώνεται στη μουσική των σφαιρών, σύροντας τις ψυχές από τον ιερό ήχο που είναι Θεός έξω από το  αστρικό πεδίο στα αιθερικά ερημητήρια  της αδελφότητας.
Είναι Ηγέτης της Δεύτερης Ακτίνας (τώρα που έγινε Παγκόσμιος Δάσκαλος, ηγέτης της Δεύτερης Ακτίνας έγινε ο Διδάσκαλος Κομφούκιος) και είναι Ιεράρχης του ερημητηρίου της Σοφίας και Φωτίσεως  στο Κασμίρ των Ινδιών, το οποίο άνοιξε τις πύλες του, 15 Μαρτίου 1953.
Ο  KUTHUMI ενσωματώθηκε σαν:
THUTMOSES ΙΙΙ, φαραώ,  προφήτης, και μεγάλος ιερέας. στην περίοδο του νέου βασίλειου
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, ο Έλληνος φιλόσοφος (582 - 507 π.χ).
BALTHAZAR, ένας από τους τρεις μάγους.
Ο SIR PERCIVAL (Parzifal) στο  Camelot στην αυλή του  βασιλιά Αρθούρου (Πέμπτος αιώνας Μ.Χ.)
ΑΓΙΟΣ Φραγκίσκος της Ασίζης (1181 η 1182 - 1226 Μ.Χ.)
ERASMUS ΤΟΥ ΡΌΤΕΡΝΤΑΜ (1469 - 1536 Μ.Χ.)
SHAH JAHAN,Μογγόλος  αυτοκράτορας της Ινδίας, που έχτισε το Taj Mahal, 1592-1666 Μ.Χ.)

 επιμέλεια: Καίτη Τσώλη


      ΑΓΙΟΣ  ΓΕΡΜΑΝΟΣ
 Ο Άγιος Γερμανός (Saint Germain) είναι ο ηγέτης της έβδομης Ακτίνας η οποία επικρατεί τώρα στον πλανήτη μας
και θεωρείται ο Θεός της Ελευθερίας για τη Γη. Από την 1η Μαϊου 1954 είναι ο Ιεράρχης της Αναδυόμενης Χρυσής Εποχής , της Εποχής του Υδροχόου.
Η πνευματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε πολύ πριν, την εποχή ακόμη της Ατλαντίδας. Τότε υπήρξε Μέγας Αρχιερέας και προσπαθούσε να υψώσει τον πολιτισμό της στην τελειότητα.   Αν και είχε εξελιχθεί πάρα πολύ αρνήθηκε θεληματικά την ανάληψη του, ώστε να μπορέσει να αναλάβει το Κοσμικό του έργο, που  γνώριζε ότι ήταν ο απώτερος σκοπός του.  Σε όλο τον κύκλο των μετενσαρκώσεών του διατηρούσε την συνείδηση και ενθύμιση του "Ποιος Είμαι "και αυτό τον βοηθούσε πολύ στην εξέλιξή του.
Οι γνωστότερες ενσαρκώσεις του είναι :
 - Αρχιερέας στην Ατλαντίδα
 - Σαμουήλ, τον 11ο αιώνα π.Χ.,πνευματικός ηγέτης του Ισραήλ, προφήτης, ιερέας και δικαστής.
 - Ησίοδος, Έλληνας ποιητής, 700 π.Χ.
 - Πλάτων, Αθηναίος φιλόσοφος, ίδρυσε την δική του Σχολή στην Ακαδημία Αθηνών, 427-347 π.Χ.
 - Saint Joseph , Iωσήφ, συζυγος της Μαρίας και πατέρας του Ιησού.
 - Saint Alban, βρεττανός μάρτυρας ,που κρεμάστηκε σαν αιρετικός.
 - Πρόκλος, Νεοπλατωνικός φιλόσοφος στην Αθήνα, έγραψε αστρονομία ,φιλοσοφία, μαθηματικά, 410-485 π.Χ.
 - Μέρλιν, Αγγλος μάγος, σύμβουλος του Βασιλιά Αρθρούρου, που τον ενέπνευσε να ιδρύσει την Τάξη των  Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης , 5ος, 6ος αιώνας μ.Χ.
 - Roger Bacon, Άγγλος φιλόσοφος και επιστήμονας στην αλχημεία, μαθηματικά,οπτική και γλώσσες,1220-1292π.Χ.
 - Χριστόφορος Κολόμβος,   1451- 1506 μ.Χ.
 - Fransis Bacon , Άγγλος φιλόσοφος ,πολιτικός και master των γραμμάτων, 1561- 1626 μ.Χ.
 - Τσάρος Νικόλαος ο Β' της Ρωσσίας, 1868-1918, ο τελευταίος Τσάρος που εκτελέστηκε.

Θεωρείται ότι εργάσθηκε αθόρυβα με τους G. Washington και Benjamin Franklin, και τους ενέπνευσε να γράψουν την
Προκήρυξη της Ανεξαρτησίας των Ην. Πολιτειών και το Σύνταγμα ,για να ιδρύσουν τις Η.Π.Α.

Τον 18ο και 19ο αιώνα ενσαρκώθηκε σαν κόμης Σαιν Ζερμαίν ( μετά την ανάληψή του ), για να εργασθή αθόρυβα για την Ενωμένη Ευρώπη. Ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη προσπαθώντας να προλάβει πολέμους και αιματοχυσίες και βίαιες επαναστάσεις.  Ειχε την φήμη σπουδαίου αλχημιστή, μουσικού, καλλιτέχνη και διπλωμάτη. Ειχε σπάνιες δυνάμεις και μπορούσε να εμφανιστεί σε δύο μέρη ταυτόχρονα, να εξαφανίζεται με την θέλησή του και είχε ανακαλύψει ένα ελιξήριο κατα του γήρατος.
Το όνομά του το επέλεξε όταν ήταν Fransis Bacon και προέρχεται από το λατινικό Sanctus Germanus, που σημαίνει
Ιερός Αδελφός.

Μετάφραση   Μαρία Γρηγοράκη από τo : www.wikipedia.org

 

          ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ  ΜΙΧΑΗΛ

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι πάντα κοντά μας. Ήταν πάντα κοντά μας ακόμα και όταν εμείς ήμασταν βουτυγμένοι μέσα στο σκοτάδι της διττότητας και προσπαθούσε να μας βοηθήσει. Από την αρχή της εξέλιξής μας, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μας προστατεύει, μας ενδυναμώνει και συγκρατεί την ενέργειά μας, όταν εμείς κολλάμε  στα τρυπάκια της αυτολύπησης και έχουμε μεγάλες απώλειες  της ενέργειάς μας.

Αμέσως μετά την σύγκλιση των πλανητών το 1987, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ άρχισε να μας στηρίζει με τα μηνύματά του και τις Ανώτερες Επικοινωνίες του. Το πιο γνωστό κανάλι επικοινωνίας μαζί του είναι η Ronna Herman, www.ronnastar.com

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, όπως μας είπε ο δάσκαλος Ελ Μορύα είναι το δώρο της πρώτης Ακτίνας στην ανθρωπότητα. Ο ίδιος έχει θέσει τον εαυτό του στην διάθεση της ανθρωπότητας και όπως είπε δεν θα φύγει από τον πλανήτη, εάν και ο τελευταίος άνθρωπος δεν απελευθερώσει τον εαυτό του από την διττότητα.

Στην εργασία που κάνουμε αυτή την στιγμή με την οικογένεια της Νέας Συνείδησης, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ένας από τους πολύ στενούς συνεργάτες μας. Αρχάγγελε Μιχαήλ σ’ ευχαριστούμε!

και όπως διαβάζουμε στο site, www.epanodos.org-Άγγελοι 

 «Πίστη και Προστασία είναι οι βασικές ποιότητες του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.
Ήρθε από την αρχή της Δημιουργίας του Πλανητικού μας Συστήματος σχηματίζοντας τη φρουρά μαζί με τους άλλους έξι Αρχαγγέλους, όχι μόνο της Γης αλλά του φυσικού ήλιου, των πλανητών του Συστήματος αυτού, των δορυφόρων τους και των επτά εσωτερικών σφαιρών, που σχηματίζουν τους «Ουρανούς» αυτής της αλυσίδας.

Όταν στο βάθος του χρόνου η αρνητικότητα κάλυψε τις σκέψεις, τα αισθήματα και την ψυχή των ανθρώπων με την σκέψη του δημιούργησε την Πύρινη Ρομφαία -που παραμένει από τότε μαζί του- για να απελευθερώσει τις ψυχές των ανθρώπων από τα δικά τους δημιουργήματα. Επίσης για να απαλλάξει την εγκλωβισμένη ζωή, που παραμένει αιχμάλωτη από τις υπάρξεις που οι σκεπτομορφές των ανθρώπων έχουν δημιουργήσει στο αστρικό πεδίο. Γι' αυτό παραμένει στο πεδίο αυτό και εργάζεται είκοσι ώρες το εικοσιτετράωρο.

Σχημάτισε την Πύρινη Ρομφαία γιατί γνώριζε ότι θα έρθει μια μέρα , που οι άνθρωποι θα χρειάζονται περισσότερη ενέργεια από αυτή που οι ίδιοι θα διαθέτουν, για να αποκοπούν από τους δεσμούς που δημιούργησαν. Δυνάμωσε τη Ρομφαία αυτή με την Αγάπη του, η οποία δεν είναι ρομφαία του τρόμου, αλλά αντίθετα είναι Ξίφος Ελευθερίας και Ελπίδας. Όταν και η τελευταία ψυχή θα περάσει τη γέφυρα προς το Αιώνιο Φως, όταν η ανάληψη και του τελευταίου ανθρώπου συμβεί, η Ρομφαία θα εκλείψει.
Το Ερημητήριο της Πίστης και της Προστασίας, το οποίο βρίσκεται στα Καναδικά Βραχώδη Όρη, είναι η εστία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Ιδρύθηκε πριν εκατομμύρια χρόνια. Το λάβαρο  του ερημητηρίου  έχει ένα χρυσό ήλιο σε γαλάζιο φόντο, με αποτυπωμένες πάνω του τις εικόνες των Επτά Αρχαγγέλων».

  επιμέλεια:Καίτη Τσώλη



    ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ  ΡΑΦΑΗΛ

Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ, είναι ο μεγαλύτερος θεραπευτής του Σύμπαντος και είναι Αρχιερέας στο Ναό της Ιερής Φλόγας της Αλήθειας στην Κρήτη.
Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ είναι από τους σταθερούς συνεργάτες μας στα σεμινάρια που θα κάνουμε σαν οικογένεια και όπως μου είπε, τα σεμινάρια θα γίνονται κάτω από την ενεργειακή ομπρέλα και την προστασία της Ιερής φλόγας της Αλήθειας.
Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ εργάζεται με τη σμαραγδένια πράσινη ακτίνα της ισορροπίας και της θεραπείας.

Είναι ο κυρίαρχος Αρχάγγελος της Πέμπτης Ακτίνας και συνεργάζεται με τον δάσκαλο Ιλλαρίων, «ηγέτη» της πέμπτης ακτίνας και την Θεά Αθηνά, η οποία είναι κι εκείνη αρχιιέρεια του Ιερού Ναού της Φλόγας της Αλήθειας.


    ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ  ΓΑΒΡΙΗΛ

http://el.wikipedia.org : Ο άγγελος Γαβριήλ είναι ο άγγελος που εμφανίστηκε στο προφήτη Δανιήλ. Στην γυναίκα του Μανωέ, και της αναγγέλλει πως θα γεννήσει τον Σαμψών. Στον Ιωακείμ και την Άννα, και τους αναγγέλλει πως θα γεννήσουν την Παναγία. Στον ιερέα Ζαχαρία, πως θα γεννήσει τον άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο. Αυτός ήταν που έτρεφε με ουράνιο άρτο την Παναγία, μέσα στα Άγια των Αγίων, αλλά ήταν και ο άγγελος που έφερε το χαρμόσυνο μήνυμα στην Παναγία περί της γεννήσεως του Ιησού Χριστού. Αυτός καθησύχασε τους φόβους του Ιωσήφ. Αυτός παρουσιάστηκε στους βοσκούς. Αυτός είπε στον Ιωσήφ, να πάρει την Μαρία και το βρέφος και να φύγει στην Αίγυπτο και ύστερα από καιρό, να επιστρέψει στη γη του Ισραήλ. Αυτός υπηρέτησε μέχρι τέλους το μυστήριο της ενσάρκου οικονομίας του Θεού Λόγου.
Και στο site www.epanodos.org-Άγγελοι

«Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ εργάζεται με την λευκή ακτίνα της αγνότητας. Προσφέρει καθοδήγηση και βοηθάει τους ανθρώπους να βρουν ποιό είναι το επόμενο βήμα στο δρόμο τους η τον θείο σκοπό και αποστολή τους. Όταν τον επικαλείστε φέρνει χαρά και επιείκεια, σαφήνεια και κατεύθυνση στη ζωή σας. Σας ανοίγει στην κατανόηση, τη συμπόνια και τη γενναιοδωρία και σας βοηθάει  να καθαρίσετε τις αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα, που είναι κλειδωμένα στα ενεργειακά σας σώματα.
Το ερημητήριο του είναι στο βουνό Shasta στη Καλιφόρνια και έχει βωμό για την αγνότητα και την αφύπνιση».


       ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΖΑΚΧΙΗΛ

Ο Αρχάγγελος Ζακχιήλ εργάζεται με την ιόχρου ακτίνα της ελευθερίας και της τελετουργίας και κατευθύνει τους αγγέλους της χαράς και του ελέους για να μετατρέψει τις χαμηλότερες ενέργειες και να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν συγχώρεση, ανοχή και διπλωματία. Συνδέεται με τον Άγιο Γερμανό και την ιόχρου φλόγα και ανήκει στην έβδομη ακτίνα.
Οι οραματιστές, οι διπλωμάτες, οι μυστικιστές, οι ηγέτες, οι βασιλείς και οι ιερείς σε υψηλές θέσεις ανήκουν συχνά στην ακτίνα αυτή.
Το Ερημητήριο του- της εξάγνισης μέσω της Ιόχρου Φλόγας- είναι στο νησί Κούβα. Άνοιξε στην εξωτερική συνείδηση τον Οκτώβριο του 1957. 
 Οι πληροφορίες είνα από το site,   www.epanodos.org-Άγγελοι

     ΕΛ  ΜΟΡΥΑ

 Ο Μορύα είναι ηγέτης της 1ης Ακτίνας και η εξυπηρέτηση του προς τη ζωή είναι να μεταδώσει και να καθοδηγήσει
τις Θείες Ιδέες στις διάνοιες των Υπάρξεων της Δεύτερης Σφαίρας , οι οποίες τις επεξεργάζονται για να δημιουργή-σουν μορφές.   Ο Μορύα αρχικά κατήλθε από τον πλανήτη Ερμή και αναγνωρίζεται για την «Μερκούρια» άποψη της ζωής. Σαν μέλος της ανθρώπινης φυλής είχε πολλές διακρίσεις και στα πνευματικά και κοσμικά επιτεύγματα.
Ήταν βασιλιάς και αυτοκράτορας σε ορισμένες του ενσαρκώσεις και στην Ανατολή και στη Δύση. Υπήρξε Μογγόλος αυτοκράτορας, όπως και βασιλέας της Ινδίας.   
Ήταν ο Βασιλιάς Αρθούρος στην Αγγλία, γνωστός για τους «Ιππότες της Στρογγυλής Τράπεζας» στο Κάμελοτ.
Σαν Sir Thomaw More (1478-1535) έγραψε την «Ουτοπία».
Στη χριστιανική Ιστορία είναι γνωστός σαν ένας από τους τρεις μάγους από την Περσία, που ακολούθησαν το άστρο της Βηθλεέμ.   Σαν αναληφθείς δάσκαλος είναι γνωστός σαν αυστηρός εκγυμναστής που επιμένει σε άμεση και δυνατή προσπάθεια, από τους μαθητές του.
Παρόλο που είχε τα προσόντα να λάβει την ανάληψη του προ πολλού, την αρνήθηκε για να παραμείνει στη Γη και να εξυπηρετήσει καλύτερα την ανθρωπότητα.  Διδάσκαλός του ήταν ο Πανίσχυρος Ηρακλής, Ελωίμ της 1ης Ακτίνας.

Στη προσπάθεια του να βοηθήσει την ανθρωπότητα και το πλανήτη Γη, γνωρίζοντας το Κοσμικό Διάταγμα - τον Ιανουάριο του 1952-  που όριζε, ότι όφειλε η Γη να εκπέμψει περισσότερο φως μέσα στα επόμενα 20 χρόνια, έκανε έκκληση στο Κοσμικό Νόμο και πέτυχε ειδική παραχώρηση να δημιουργηθεί ένας πλανήτης μικρότερου κραδασμού από τη Γη. Στον πλανήτη εκείνο που δημιουργήθηκε τότε, πηγαίνουν εκείνοι από την ανθρωπότητα, που επί σειρά επαναγεννήσεων αποδεικνύονται ανίκανοι για ανώτερη εξέλιξη. Έτσι θα μπορέσουν οι προοδευτικότεροι των ανθρώπων, μαζί με την Έβδομη Ρίζα Φυλή να προχωρήσουν στην εξέλιξη μαζί με τους υπόλοιπους πλανήτες του Ηλιακού μας Συστήματος. Οι υπόλοιποι θα παραμείνουν στο δικό τους πλανήτη και όπως έχει πει ο Αρχάγγελος Μιχαήλ «με τη βοήθεια του Θεού, στο μέλλον, θα μπορέσουν να ενωθούν με τους πιο εξελιγμένους συνανθρώπους τους.     Το Ερημητήριο του Διδασκάλου Μορύα είναι της Θείας Θελήσεως ,στο Darjeeling, της Ινδίας.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ  από το βιβλίο «ΦΥΛΛΑ ΑΠΌ ΤΟ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΩΡΥΑ»

   Site, www.epanodos.org-Δάσκαλοι

                                                       
       ΔΑΣΚΑΛΟΣ  ΙΛΑΡΙΩΝ                                               

Ο Ιλαρίων είναι ο ηγέτης της 5ης Ακτίνας - της συγκεκριμένης επιστήμης- και ενσωματώθηκε σαν ο Απόστολος Παύλος. Σαν ηγέτης της 5ης Ακτίνας εστιάζει στην επιστήμη όλων των πραγμάτων. Διαδραματίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο να φέρει την επιστήμη της «νέας εποχής», η οποία θα περιλάβει την επιστήμη του ήχου και την επιστήμη του φωτός.
Σε μια από τις πολλές του ενσαρκώσεις ήταν ο Νέο-Πλατωνικός συγγραφέας και φιλόσοφος Ιάμβλιχος.
Το όνομα του Ιλαρίων προέρχεται από την τελευταία του ενσάρκωση στη Γη, που σαν επίσκοπος Ιλαρίων ιερουργούσε σε εκκλησία της Κύπρου όπου πέθανε το 371.
Είναι κύριος της αρμονίας και των ήχων και της επιστήμης της προφορικής έκφρασης, που χρησιμοποιούνται για να φέρουν εμπρός την εκδήλωση στις ζωές μας. Ο Ιλαρίων λειτουργεί για να μας βοηθήσει να επεκτείνουμε το μυαλό.
Είναι υπεύθυνος για την ενίσχυσή μας στην αύξηση της συνείδησης και της πνευματικής δεκτικότητάς μας σε όλους τους τομείς της επιστημονικής ανάπτυξης.
Ζητήστε από τον αγαπημένο Δάσκαλο Ιλαρίωνα για να σας βοηθήσει στην εμβάθυνση της κατανόησης οποιουδήποτε θέματός σας που μελετάτε.
Είναι επίσης πολύ εξυπηρετικός στη θεραπεία μας, συνεργαζόμενος με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και Ραφαήλ όπως και με τη Θεοτόκο Μαρία.
Κατά την περίοδο της Ατλαντίδας όταν η Μεγάλη Ιεραρχία προειδοποίησε τους ιερείς ότι θα βυθιζόταν η Ατλαντίδα, 4000 εθελοντές προσέφεραν τις υπηρεσίες τους  μαζί με 40 ιερείς και ιέρειες προετοιμαζόμενοι να μεταφέρουν το Ιερό Πυρ με τις διαφορετικές Θείες Αρετές σε άλλες χώρες (έως τότε έκαιγε στην Ατλαντίδα η φλόγα της Αλήθειας με αρχιέρεια την Παλλάδα Αθηνά).  Ο Ιλαρίων με μια ομάδα μαθητών του έφερε τη φλόγα της Αλήθειας στην Ελλάδα.
Σήμερα στην αιθερική ατμόσφαιρα της Κρήτης διατηρείται ένα μεγαλοπρεπές  πανομοιότυπο του Ερημητηρίου της Αλήθειας που μοιάζει πολύ στον Παρθενώνα αλλά πολύ μεγαλύτερο. Ιεράρχης του Ερημητηρίου της Αλήθειας είναι μέχρι σήμερα ο Ιλαρίων  μαζί με την Παλλάδα Αθηνά, Θεά της Αλήθειας.
 Site www.epanodos.org-Δάσκαλοι


     ΔΑΣΚΑΛΟΣ  ΣΕΡΑΠΙΣ

 Ο Σέραπις είναι ο ηγέτης της τέταρτης Ακτίνας, που αντιπροσωπεύει την αγνότητα και την τέχνη. Είναι  γνωστός μέσω των αιώνων για τη δράση της ακριβούς πειθαρχίας. Η πραγματική πειθαρχία δεν είναι κάτι πέρα  που θα ανέτρεπε την έμφυτη πρόοδο, αλλά αντ' αυτού είναι εκπαίδευση στον έλεγχο των  ανθρώπινων ιδιοτήτων, έτσι ώστε ο εσωτερικός ή πραγματικός εαυτός να μπορεί να έχει την έκφραση. Αυτό είναι πολύ ουσιαστικό στην επίτευξη της ανύψωσης που είναι το αποκορύφωμα όλων των ενσωματώσεων.
Ήρθε ως φύλακας στις εξελίξεις της Γης και πήρε τη φυσική ενσωμάτωση  πολλές φορές. Λέγεται ότι προήλθε από την Αφροδίτη.     Από τη βύθιση της Ατλαντίδας περίπου 12.000 έτη πριν, είχε σχεδόν όλες τις ενσωματώσεις στην Αίγυπτο.   Ενώ στην ενσωμάτωση στην Αίγυπτο ως Akhenaton IV και Amenophis ΙΙΙ έχτισε τους ναούς στις Θήβες και στο Karnak.
Ήταν σε ενσωμάτωση στην Ελλάδα και είχε να κάνει με τη δημιουργία του κολοσσού στη Ρόδο εκείνη τη περίοδο.
Ήταν ο Φειδίας σε μια ενσωμάτωση, Αθηναίος αρχιτέκτονας και  γλύπτης. Έφερε σε υλοποίηση το σχέδιο του Παρθενώνα και επόπτευσε την οικοδόμηση του.
 Σε μια από τις ενσαρκώσεις του ήταν ο βασιλιάς της Σπάρτης Λεωνίδας -γνωστός για την πειθαρχία σε εκείνη τη ζωή- και μετά από αυτή τη ζωή έλαβε την ανάληψη του το 400 π.χ. Είναι Ιεράρχης του ερημητηρίου της Αναλήψεως, στο Λούξορ της Αιγύπτου ( στο αιθερικό πεδίο), το οποίο άνοιξε τις πύλες του στην εξωτερική συνείδηση της ανθρωπότητας το 1952.
Καθιέρωσε έναν ναό εκεί για τη φλόγα ανάβασης και είναι ο φύλακας εκείνης της φλόγας από τότε. Κάποιος εμπιστευμένος αδελφός σε φυσική ενσωμάτωση έμενε στη φρουρά όταν ήταν σε εσωτερικά επίπεδα μεταξύ των ενσωματώσεων. Είναι ο κύριος υπεύθυνος για την αδελφοσύνη στο  Luxor της  Αίγυπτου. Είναι ο ηγέτης των Σεραφικών Δυνάμεων.

    Site www.epanodos.org-Δάσκαλοι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου