Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013


Μυστικά Επιτυχίας!  Διαλογισμού


Ακολούθησε τα παρακάτω μυστικά επιτυχίας για μια ουσιαστική, βαθιά και τέλεια διαλογιστική εμπειρία!

Μυστικό Επιτυχίας # 1: Το Ξημέρωμα

Ιδανική ώρα για διαλογισμό θεωρείται το ξημέρωμα, την ώρα που «ξημερώνουν» και «ανατέλλουν» όλες οι ζωτικές ενέργειες στη γη μετά τη γαλήνη και τη σιωπή της νύχτας. Μπορείς όμως να κάνεις διαλογισμό παντού και πάντοτε.

Μυστικό Επιτυχίας # 2: Σταθερότητα

Κανόνισε ένα πρόγραμμα διαλογισμού σε μια συγκεκριμένη ώρα και σε ένα συγκεκριμένο χώρο - το δικό σου προσωπικό «πνευματικό ναό» - ώστε να δημιουργήσεις μια καθημερινή και σταθερή συνήθεια πνευματικής ανάπτυξης.

Μυστικό Επιτυχίας # 3: Εξάσκηση

Ο Διαλογισμός, όπως άλλωστε και κάθε άλλη τέχνη και τεχνική, είναι θέμα εξάσκησης, οπότε έχε υπομονή, επιμονή, κουράγιο, ανοιχτό νου και ανοιχτή καρδιά. Επιπλέον, πειραματίσου αρκετά! Και μην το βάλεις εύκολα κάτω!

Μυστικό Επιτυχίας # 4: Ομάδες

Λάβε μέρος σε ομάδες διαλογισμού, καθώς ο καθοδηγούμενος ομαδικός διαλογισμός σε βάζει ευκολότερα στο κλίμα και επιπλέον γνωρίζεις άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα και αναζητήσεις. Το μοίρασμα βιωμάτων και απόψεων είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον!

Μυστικό Επιτυχίας # 5: Χρόνος

Αφιέρωσε χρόνο! όπως ισχύει για όλα τα πράγματα στη ζωή και σε ολόκληρο το σύμπαν, ό,τι δίνεις θα πάρεις. όσο περισσότερο χρόνο αφιερώσεις, τόσο περισσότερο θα κατανοήσεις το διαλογισμό και αυτά που προσφέρει. όσο περισσότερο χρόνο δώσεις, τόσο αμεσότερα και μεγαλύτερα αποτελέσματα θα δεις. Μια ώρα την ημέρα θεωρείται ικανοποιητική για το σύγχρονο μύστη.

Μυστικό Επιτυχίας # 6: Συχνότητα

Εξασκήσου καθημερινά. Κάνε κάποιο διαλογισμό για τουλάχιστον επτά συνεχόμενες ημέρες! όσες περισσότερες φορές τόσο το καλύτερο!

Μυστικό Επιτυχίας # 7: Παίξε

Πειραματίσου! Παίξε! Ελεύθερα! Γίνε παιδί! άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη. Μην κρίνεις. Παίξε και πειραματίσου ελεύθερα!

Μυστικό Επιτυχίας # 8: άφησε το Φόβο

Είναι πολύ σημαντικό να αφήσεις το φόβο, κάθε φόβο που μπορεί να υπάρχει μέσα σου. Στην πραγματικότητα, όλα είναι απολύτως φυσικά και γι’ αυτό αποδεκτά! Δεν υπάρχει τίποτα που να αξίζει να φοβάσαι. Στο σύμπαν υπάρχουν δύο και μόνο ενέργειες: η αγάπη και το αντίθετό της, ο φόβος. όπου υπάρχει αγάπη δεν υπάρχει φόβος και όπου υπάρχει φόβος δεν υπάρχει αγάπη. Ποιο από τα δύο επιλέγεις; Η απόφαση και μόνο να αποβάλεις εντελώς και 100% το φόβο, οποιοδήποτε φόβο και κάθε είδους φόβο, κάνει αυτό ακριβώς: τον αποβάλλει. Πάρε την από- φαση αυτήν όσο πιο σύντομα γίνεται. Μην αφήσεις σε καμία περίπτωση το φόβο να σε κρατήσει πίσω. Ο φόβος είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Η αγάπη είναι ο καλύτερος οδηγός.

Μυστικό Επιτυχίας # 9: Πρόθεση

Η πρόθεση εστιάζει το νου και τις πνευματικές δυνάμεις του. Η πρόθεση είναι το άλφα και το ωμέγα σε καθετί. Στο διαλογισμό η πρόθεση είναι επίσης το άλφα και το ωμέγα. Τί πρόθεση έχεις; Κάνε κάθε διαλογισμό με πρόθεση. Εάν πρέπει να οραματιστείς κάτι, έχε απλά την πρόθεση και αυτό θα συμβεί από μόνο του. Εσύ πρέπει απλά να έχεις, να κρατάς, να διατηρείς την πρόθεση.

Μυστικό Επιτυχίας # 10: Εμπιστέψου

Ακολούθησε τη διαίσθησή σου, την εσωτερική σοφία και φωνή. Εμπιστέψου τον εαυτό σου!

Μυστικό Επιτυχίας # 11: άφησε τις Προσδοκίες

Απελευθέρωσε τις προσδοκίες. Μην περιμένεις τίποτα. Να είσαι ελεύθερο πνεύμα δίχως προσκολλήσεις. Μην απαιτείς και μην περιμένεις τίποτα. Απόλαυσε όσο περισσότερο γίνεται τη διαδρομή, το μονοπάτι, το ταξίδι.

Μυστικό Επιτυχίας # 12: Μοίρασμα και Βοήθεια

Κάνε κάποιο διαλογισμό με έναν καλό και αγαπημένο φίλο! Διάβασέ του το διαλογισμό πολύ αργά και χαλαρωτικά. Πρότεινέ του να κάνει το ίδιο και για σένα. Ανταλλάξτε εμπειρίες και επαναλάβετε.

Μυστικό Επιτυχίας # 13: Ημερολόγιο

Πάρε ένα ημερολόγιο ή ένα σημειωματάριο και κατέγραφε τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις από τους διάφορους διαλογισμούς. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις ένα πολύ ενημερωμένο ημερολόγιο της προσωπικής ανάπτυξης και της εξελισσόμενης πνευματικότητάς σου!

Μυστικό Επιτυχίας # 14: Αγάπη

Αγάπη! Βάλε το μαγικό συστατικό της Αγάπης σε κάθε διαλογισμό, πριν από το διαλογισμό, κατά τη διάρκειά του και μετά από αυτόν. Κάνε την αγάπη το κυρίαρχο θε(τ)ϊκό συστατικό του διαλογισμού αλλά και ολόκληρης της ζωής σου!
Σας εύχομαι από το κέντρο της καρδιάς μου και από τον πυρήνα της ύπαρξής μου τις πιο όμορφες εμπειρίες αφύπνισης και διαφώτισης και ωκεάνια χαρά, γαλήνη και πληρότητα μέσα από κάθε είδος και τεχνική και μέσα από όλα τα χρώματα της Ενεργειακής και Πνευματικής Τέχνης και Επιστήμης του Διαλογισμού – όπως αυτή είναι προαιώνια και συνεχίζει να μας εκπλήσσει και να μας ολοκληρώνει καθημερινά. Αγάπη, Ειρήνη και Φως...! Αγάπη, Ειρήνη και Φως σε όλα τα υπέροχα πλάσματα που διαβάζουν αυτές τις γραμμές...! Αγάπη, Ειρήνη και Φως...!

Πηγή www.dialogismoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου