Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΑΥΡΑ

Το αόρατο διπλούν του φυσικού μας σώματος είναι η Αύρα. Αυτό το αιθερικό σώμα συντίθεται από την τέταρτη κατάσταση της ύλης, γνωστή ώς βιόπλασμα και υπάρχει ολόγυρά μας. Δονείται σε υψηλή συνχνότητα και το ανθρώπινα μάτι δεν μπορεί να συλλάβει την ύπαρξη του. Η Αύρα περιέχει το ακριβές πρότυπο πάνω στο οποίο μορφοποιείται και αγκιστρώνεται το ανθρώπινο σώμα. Περιέχει την δομή που μας επιτρέπει να απορροφούμε ενέργειες ανώτερης συνχότητας, μαζί και τη ζωτική ενέργεια, Πράνα.

Το φυσικό σώμα απορροφά το Πράνα μέσα από τα Τσάκρα. Αυτά διευκολύνουν την εισροή και εκροή της ενέργειας. Κατανέμουν το Πράνα, ελέγχουν και ενεργοποιούν τα όργανα. Είναι υπεύθυνα επίσης και για την ψυχική ενεργοποίηση.

Η Αύρα έχει 7 επίπεδα που αντιστοιχούν στα 7 χρώματα (βιολετί, ινδικό, μπλέ, πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο). Η κόκκινη αύρα που συνδέεται με την βάση (ριζικό τσάκρα) είναι η πλησιέστερη στο φυσικό σώμα. Οι Αύρες διαδέχονται η μία την άλλη και η τελευταία απο αυτές, η πνευματική αντιστοιχεί στο βιολετί χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου